Spåret Öppet för medlemmar!

Spåret är nu efter arbetsdagen öppet men pga av rådande omständigheter så är det endast öppet för medlemmar.

Tänk på att hålla avstånd i depån och att aldrig åka till banan om ni känner er sjuka. Se mer info på STMS enduro facebook.

Kolla alltid anläggningens status i Furufjälls bankalender

Nya regler!! Anmälan av gäster skall nu alltid ske i kiosken, det kommer vid varje träning att finnas en träningsvärd från enduro sektionen som kan hjälpa till samt informera besökande och nya enduro åkare.

Enduro starten är flyttad till det övre högra hörnet av stora depån, parkering för både cross och enduro åkare sker nu i stora depån, följ träningsvärds anvisningar om depån är full.

För medlemmar arrangeras även organiserad träning på andra tider än ovan, tider och datum för detta aviseras i Facebook gruppen.

Enduro spåret är normalt sett alltid öppen när det finns träningsvärd i kallendern. För övrig infomration om enduro spåret kolla även enduro sektionens Facebook sida, Länk: Enduro STMS

Du som inte har träningskort eller gäster kan betala träningsavgiften 120kr kontant eller med Swish på nummer, 1236021653, märk betalningen med Enduro.

Spåret är öppet för alla, även oreggade motorcyklar och förare utan körkort är välkomna. Det enda kravet, se till att ha bra ljuddämpare med max 112dB, detta kommer att kollas och motorcyklar som låter för mycket kommer att stoppas från att köra. Spåret och depån är även uppdaterat med nya skyltar och pilar.

Observera, från och med den 1/1 2016 så gäller nya licensregeler från SVEMO, det finns inte längre någon banlicens utan alla som kör på en SVEMO ansluten bana skall ha en egen licens/försäkring dvs man skall ha löst tävlingslicens eller den nya klubblicensen som gäller för träning på alla SVEMO anslutna klubbar samt klubbtävling på hemma klubben. Licensnummer skall fyllas i på träninglistan i boden vid depån. Om ni inte har licens köper man detta via SVEMO TA.

Mastervarv körs alltid och med stor försiktighet då spåret kan behöva dras om samt ändringar av var man kör på spåret kan behöva göras pga arbeten på området. Spåret ändras hela tiden och är inte alltid fullständigt pilat/bandat. För senaste status kolla med träningsvärden.

Kolla Furufjälls bankalender så att det inte är stängt pga andra aktiviteter och att det finns träningsvärd. Arrangeras tävlingar på Furufjäll är spåret stängt för träning. Finns det ingen träningsvärd läs i Facebook gruppen Enduro STMS för att se om det är någon planerad enduro träning. Om ingen annan information finns kan ni kontakta Jörgen Rutgersson eller någon av klubbens kontaktpersoner (Kontaktpersonerför att höra om det är öppet.

Furufjäll är normalt öppet för träning:

Sommartid (1/4-2015 -> 30/9-2015)

*Tisdag kl. 17-21

*Torsdag kl. 17-21

*Lördag kl. 10-15

*(Söndag, cross-skola för barn och vuxna)

Vintertid (1/10-2015 -> 31/3-2016)

*Tisdag kl. 17-21 (OBS! Endast Enduroträning, någon med nyckel måste kontaktas)

*Lördag kl. 10-15

*Söndag kl. 10-15

Rätt till träningskort förverkas om inte nedanstående regler följs.

För att köra på endurobanan gäller följande:

*Alla motorcyklar välkomna. även Crosscyklar, endast krav att uppfylla ljudnivå!!

*Inget körkortskrav.

*Licens från SVEMO skall finnas

*Endast körning i spåret tillåten och endast på träningstider.

*Max ljudnivå 112 dB.

*Miljömatta skall alltid användas vid tankning i depå.

*Stryk er från listan när ni tränat färdigt.

*Observera körriktningen på banan och följ pilningen.

*Följ anvisningar från träningsvärd.

Uppdaterad: 13 AUG 2018 15:39 Skribent: Henrik Karlsson

Christian Andersson This is a mailto link