Hoppa till sidans innehåll

Börja köra Enduro hos STMS


Vad behöver jag göra för att börja köra Enduro i STMS?

1.   Bli medlem i klubben, fyll i formulär på hemsidan, ange att du vill tillhöra enduro sektionen. Länk 

Medlemsavgift STMS 2021 är 800:-, observera att om du är under 18 år måste någon målsman vara medlem i klubben, då löser man familje medlemskap 1000:-, mer info om detta här.

Om registreringen inte fungerar eller om ni har frågor om medlemskap kontakta Ulf Örnqvist på mail, This is a mailto link

 

2.   För att träna eller tävla enduro behövs en licens hos SVEMO, för att kunna köpa denna behöver steg 1 registreringen vara gjord så att SVEMO kan se att du är en registrerad medlem i en SVEMO ansluten klubb.

Det finns i princip två olika typer av Enduro licenser, klubblicens samt nationell licens. Klubblicens gäller för träning, både cross och enduro på alla banor samt för enklare klubbtävling på hemma klubben, kostar 2021, 550kr per år, denna kan uppgraderas under året om man känner att man vill köra riktiga tävlingar. Nationell licens gäller för all träning och tävlingar inom Sverige och kostar för Senior 2021, 1525kr.

Länk till mer info hos SVEMO, gå in på SVEMO TA och skapa ett konto för att köpa licens eller anmäla sig till tävlingar.

 

3.   När du är medlem i STMS och har en licens är det ok att köra enduro eller cross på STMS, du betalar då 150kr per gång då kan du köra både enduro och cross, om du vill köpa ett träningskort för 500kr som gäller hela säsongen för obegränsad träning kontaktar du Tomas Larsson så löser han detta, kontaktuppgifter.

När du köper ett träningskort åtar du dig att medverka på minst två arbetsdagar på endurospåret samt vara funktionär vid en endurotävling per år för att få köpa träningskort nästkommande år, mer information om regler för detta får man vid köp av träningskort.

 

4.   Välkommna att köra enduro så mycket ni orkar, för övriga frågor kontakta enduro sektionen på mail, This is a mailto link

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 15:21 Skribent: Henrik Karlsson

Länkar:

Enduro STMS Facebook

Mail: This is a mailto link

Vi är en kontantfri förening. Betalningsalternativ är kort eller swish.

Medlemsservice

Bli medlem

This is a mailto link
O73-848 94 OO

Anna Larsson    This is a mailto link 

Anders Engström This is a mailto link 

I föreningskalender finns följande 5 färger som anger öppetförhållandena på anläggningen.

Grön - Anläggningen öppen

Orange - Delar av annläggningen öppen 
Lila - Anläggningen öppen för crosskola/ MX Big Bikes
Svart- Anläggningen stängd/uthyrd
Blå - Tävling

Postadress:
Stenungsunds MS
Box 170
44422 Stenungsund

Kontakt:
Tel: 0738489400
E-post: This is a mailto link

Stenungsunds MS

Tackar sina sponsorer