Börja köra Enduro hos STMS

Vad behöver jag göra för att börja köra Enduro i STMS?

1.   Bli medlem i klubben, fyll i formulär på hemsidan, ange att du vill tillhöra enduro sektionen. Länk

Medlemsavgift STMS 2020 är 600:-, observera att om du är under 18 år måste någon målsman vara medlem i klubben, då löser man familje medlemskap 800:-, mer info om detta här.

Om registreringen inte fungerar eller om ni har frågor om medlemskap kontakta Ulf Örnqvist på mail, This is a mailto link

2.   För att träna eller tävla enduro behövs en licens hos SVEMO, för att kunna köpa denna behöver steg 1 registreringen vara gjord så att SVEMO kan se att du är en registrerad medlem i en SVEMO ansluten klubb.

Det finns i princip två olika typer av Enduro licenser, klubblicens samt nationell licens. Klubblicens gäller för träning, både cross och enduro på alla banor samt för enklare klubbtävling på hemma klubben, kostar 2020, 550kr per år, denna kan uppgraderas under året om man känner att man vill köra riktiga tävlingar. Nationell licens gäller för all träning och tävlingar inom Sverige och kostar för Senior 2020, 1525kr.

Länk till mer info hos SVEMO, gå in på SVEMO TA och skapa ett konto för att köpa licens eller anmäla sig till tävlingar.

3.   När du är medlem i STMS och har en licens är det ok att köra enduro eller cross på STMS, du betalar då 100kr per gång du vill köra enduro, om du vill köpa ett träningskort för 500kr som gäller hela säsongen för obegränsad träning kontaktar du Tomas Larsson så löser han detta, kontaktuppgifter.

När du köper ett träningskort åtar du dig att medverka på minst två arbetsdagar på endurospåret samt vara funktionär vid en endurotävling per år för att få köpa träningskort nästkommande år, mer information om regler för detta får man vid köp av träningskort.

4.   Välkommna att köra enduro så mycket ni orkar, för övriga frågor kontakta enduro sektionen på mail, This is a mailto link

Uppdaterad: 01 MAJ 2018 15:21 Skribent: Henrik Karlsson