The Bahusian 2020

2020 till Arkivet

Vi fick fin besök till The Bahusian, Mr "sorry bro" Mario Roman gästade tävlingen, vi hoppades på en fight mellan Mario och Eddie Karlsson precis som i Battle of Vikings förra året och det var dessa två det hnadlade om men Mario var ett strå vassare och gick segrande ur tävlingen.

Magnus Thor kommer och också och utmanar samt hemma hoppet Tom Johnsson som tränat hårt för detta. Tävlingen kommer tyvärr att köras utan publik men vi hoppas att vi kan få bjudas på stor underhållning även utan publik, se SVEMO TA för lista på de 42 anmälda just nu.

Klicka här för lite inspirationsbilder från arbetsdagen med spåret.

Braking News!!

We will get a famous visit to The Bahusian, Mr "sorry bro" Mario Roman comes to the competition, we hope for a fight between Mario and Eddie Karlsson just like in Battle of Vikings last year, Magnus Thor will also challenge and at his home track Tom Johnsson who trained hard for this will try to challenge the more experienced extreeme guys. The competition will unfortunately be run without an audience, but we hope that we can be offered great entertainment even without an audience, see SVEMO TA for a list of the 42 registered riders right now.

Uppdaterad: 30 AUG 2021 23:01 Skribent: Henrik Karlsson

Lila - Anläggningen öppen för crosskola/ MX Big Bikes