Retur av Träningsvästar

02 MAR 2017 12:35
Nu är det dags att betala träningsavgift för 2017 och lämna tillbaka träningsvästar för att gå över till det nya systemet med träningskort.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2017 22:44

Länk till Kontrakt

Bästa sättet att göra detta på!!

När du lämnar tillbaka din rentvättade väst, ha kontraktet ovan ifyllt och använd depositionen på 500:- till att betala träningsavgiften för 2017, så slipper vi extra administration.

Träningskort-Nyheter inför 2017

På enduromöte 2017-01-10 och 2017-02-07 beslöts enligt nedan:

*Andreas Jankowiak (This is a mailto link, 0723-044845) tar över administrationen av träningsavgift efter Lasse Gustafsson i samband med att man kan lösa träningskort för 2017.

*För att förenkla administrationen med att jaga in västar och att slippa hantera depositioner ersätts träningsvästen av ett träningskort. Detta träningskort består av ett runt litet klistermärke (Blått med aktuellt år i gul text), passar på att tacka Jim som fixade dessa. Detta klistermärke placerar man på sitt STMS medlemskort bredvid klistermärket man fått om man betalat sin medlemsavgift.

*Saknar man medlemskort kontaktar man STMS kassör Ulf Örnqvist (This is a mailto link, 0706-477604).

*Träningsvästar för gäståkare behålls.

*Vi behåller principen med att man skall göra två arbetsdagar per år för att få köra obegränsat för 500:- (tills annan avgift beslutas) och att man kan köpa sig fri för 500:- (tills annan avgift beslutas) per missad arbetsdag. Fullgör man inte denna skyldighet (dvs. antingen 2 st arbetsdagar eller betalat 500:- per missad dag) mister man rätten att lösa träningskort efterföljande år men kan då även som medlem köra som gäståkare fortsättningsvis. Som arbetsdag räknas även att man är träningsvärd vid ordinarie träningstillfälle då man kontrollerar att de som åker betalar gäståkaravgift alternativt har löst träningskort, glöm inte att meddela Andreas om man gör detta.

*Man återlämnar sin NYTVÄTTADE väst senast 2017-03-31 och får då tillbaks sin deposition om 500:-. Efter det kommer depositioner att betalas in till endurosektionen och är därmed förverkade. Är västen inte nytvättad får man endast halv deposition tillbaks, resterande behålls av endurosektionen.

*Man betalar 500:- för sitt träningskort och skriver ett nytt kontrakt för detta. Vill man göra det hela smidigare skriver man ut bilagda kontraktet och fyller i Namn, E-post och Mobilnummer samt signerar.

*Närmsta tiden kan man återlämna sin NYTVÄTTADE träningsväst och lösa träningskort 2017 vid följande tillfällen: - 7/3 i samband med enduromöte kl. 18.30. -11/3 vid endurostarten kl. 11.00-12.00. -19/3 vid endurostarten kl. 11.00-12.00 *Kan man inte dessa tider kontaktar man Andreas eller Lasse.

Arbetsdagar

Det har efter 2016-04-01 (då aktuell hyresperiod startade) arrangerats fyra gemensamma arbetsdagar, som ni vet kan man närhelst det passar en själv åka upp och göra en insats på eget initiativ. Det har tidigare distribuerats vilkaarbetsdagar som registrerats. Har ni missat detta och vill veta hur ni ligger till så kontaktar ni Lasse Gustafsson (This is a mailto link, 0705-210006). Om ni anser att det saknas dagar så kontaktar ni Thomas Sällström (This is a mailto link, 0702-955598), därefter sänder Thomas korrigerat underlag till mig med det ni eventuellt kommit överens om.

Aktuell period pågår fram till 2017-03-31, fram till dess har vi på oss att fullgöra våra plikter såvida vi inte vill köpa oss fria (500:- per missad arbetsdag). Thomas har planerat arbetsdagar 25-26 mars. Som vanligt kan man ta eget initiativ till att göra en insats på annan tidpunkt. Kolla med Thomas om vad som lämpligen kan göras. Glöm inte att meddela Thomas att ni varit uppe och arbetat om ni gör det på egen hand så att vi kan registrera detta.

Andreas Jankowiak och Lasse Gustafsson

Skribent: Henrik Karlsson