Julfest och Träning med Andreas Linusson 9/12

16 NOV 2017 16:08
Lite i sista sekunden, svar önskas senast 17/11, men här kommer Inbjudan/anmälan till träningsläger och julbord Lördagen 9/12
  • Uppdaterad: 16 NOV 2017 16:09

Vi börjar dagen med en organiserad träningsdag med Andreas Linusson, Svensk mäsatare SM1 enduro 2017, lunch, sen fortsättning.

När Linusson rundar av så kör vi KM finalen, ett heat, all in! Där efter tänder vi bastun i klubbhuset och duschar och gör oss iordning för julbord i klubbstugan.

Vill man hellre åka hem och göra sig iordning så funkar det med. Det blir julbords buffé (catering) och därefter den obligatoriska prisutdelningen, där eldsjälar, tabbar, hjältar och km segrarna skall prisas!

Vi startar dagen ombytta o klara kl. 10.00 och julbordet kl. 18.00. (Kan hända att Stenungsbaden är öppen på små timmarna sen med.) Till lunch beställer vi pizza.

Träningen med Andreas Linusson är gratis för alla som var delaktiga i Bahusian tävlingen. Var man inte delaktig under tävlingen så kan man vara med ändå men då kostar det 250:-/person. Julbordet kostar 250:- /person. Betalningen tar vi kontant under kvällen.

För att kunna ordna med mat och träningsupplägg så måste vi veta hur många vi blir, så anmäl er på Facebook eller SMS till Thomas Sällström på nummer 0702-955598.

Skriv om ni ska vara med på träningen, julbordet eller båda. Även startnummer till KM finalen om ni vill vara med. Anmälan är bindande och ska vara inne senast fredag 17/11 denna vecka.

Välkomna!!

Skribent: Henrik Karlsson