Verksamhetsberättelse 2008

05 MAR 2009 19:47
Ove och jag har skrivit en ihop en verksamhetsberättelse för 2008.

//Lasse-KTM
  • Uppdaterad: 05 MAR 2009 19:53

Verksamhetsberättelse Enduro 2008

Vi har under året blivit mer aktiva i sektionen och har haft fler aktiviteter än de senaste åren. Det är tydligt att intresset för sektionen ökar om vi kan hålla spåret öppet i gott skick, att det fungerar väl med träningsavgifter och att det fungerar bra med information på vår hemsida. Därför har vi arbetat mer med spåret och blivit mer aktiva med att sköta vår hemsida. Att vi tvingats stänga spåret i november månad p.g.a. avsaknad av körtillstånd från Miljö- och Hälsa var ett bakslag för sektionen.

Årets aktiviteter:

• 4KM med totalt 22 deltagande medlemmar.
  • 9 enduromöten.
  • Bytt system för träningsavgifter, årsavgift med träningskort alternativt brevlådebetalning.
  • Arbetsdagar med spåret då vi bl.a. flyttat start, och gjort en del smärre omdragningar. För att lättare arbeta med spåret har vi köpt ett schaktblad och en röjsåg. Vi har även fått en bod som står vid den nya starten på spåret, taket har vi bytt på boden.
  • Deltagit i flertal lagtävlingar, SM-serien, Vintercupen, 4-dagars, Stångebro, Ränneslätt, GGN samt ett antal inbjudningstävlingar.
  • Vi har deltagit på ett par olika träningsläger.
  • Tittade på Supercross på Ullevi.
  • Anordnat resa för att titta på novemberkåsan i Vimmerby.
  • Avslutningsmiddag.

Inför 2009 har vi planerat att fortsätta öka intresset för endurosektionen, främst genom att erbjuda ett spår i gott skick. För detta har vi planerat att arbeta med spåret i större omfattning så att vi förhoppningsvis kan få fler medlemmar till sektionen. Vi räknar med att vi även fortsättningsvis kommer att vara ute och tävla i större omfattning. Det var planerat att köra en 10-klubbars träningsträff under vintern, dessvärre har avsaknaden av körtillstånd gjort att vi inte kunnat genomföra detta under tiden det varit perfekt vinterföre med tjäle i marken. Bland annat är följande aktiviteter planerade.

• En KM-serie om minst 4 deltävlingar.
  • Månadsvisa enduromöten.
  • Månadsvis planerat arbetet med spåret, för detta finns behov av material.
  • Ett flertal tävlingar är redan genomförda och många är planerade.
  • Deltagande i träningsläger.