Uppdatering status Endurospåret!!

08 MAR 2016 18:18
Spåret är fortfarande stängt för körning!!
  • Uppdaterad: 08 MAR 2016 18:30

Det planeras just nu ett nytt spår med både ny och gammal mark.
Av lite olika anledningar så har vi därför valt att hålla spåret stängt ett litet tag till....
Men allt går bra med markägaren och vi väntar på ett beslut, så håll ut ett litet tag till!

Vi kommer gå igenom det på nästa möte och så fort vi kan köra på så kommer det hållas arbetsdagar med stora underhålls arbeten och nydragningar i spåret.

Vi har "sparat" lite på arbetsdagarna för att kunna utnyttja det nu när det behövs.

Förhoppningen med det nya spåret är att det ska bli mer tydligt. Gula,gröna,svart slingan tex. En huvudslinga som är lite längre och mer lättkörd (ungdommar, nybörjare, gamla gubbar), Som ska vara lätt att underhålla. Andra mer svårkörda delar ska vara en valmöjlighet. Väder känsliga delar ska tillhöra en slinga som kan stängas efter väder.

Vi får slita på crossens vinterbana lite så länge!
Det är mycket på gång nu och mycket saker som ska beslutas, så var med på kommande möten och arbetsdagar.

Även om det har vart lite tyst från enduro sektionen så är det många som jobbar hårt med att förbättra våra förutsättningar. Framför allt Ulf Bernhardsson och Martin Skretting lägger ner ett stort intresse i detta!
Men givetvis jätte många fler personer är mycket aktiva.

OBS stms stormöte är på i nästa vecka! Anmäl er!!

MVH Bangruppen

Skribent: Henrik Karlsson