Rapport från Östra Skaraborgs Vintercup 3 i Tibro

27 JAN 2011 23:38
Läs Oves rapport från deltävling 3 i Östra Skaraborgs vintercup som gick i Tibro söndag 23 januari.
  • Skapad: 27 JAN 2011 23:38

4:00 pep klockan, dax att dra till Tibro. Lastat dagen innan så vi vann, först i depån. Lasse, Ulf, Far och jag var det som representerade Stenungsund. J S B startade först. Dagen började med en kort transport och då märker jag att det inte finns någon luft i fram det blev lite panik och Lasse sprang som en gasell till depån för att hämta en pump. Försökte få i lite luft i däcket vid snörstarten men det var ju punktering. Då var det dax för Ulf att ta sig en löprunda till bilen för att hämta sitt framhjul. Körde första varvet med punka, kommer in till service, vi byter hjul och ut igen. Sen blir resten av tävlingen en kamp mot klockan där far manade på varje var (Ut, ej tänk på tiden). Klarade tiden och var mycket nöjd över så goa kompisar i depån, Tack. Min placering för dagen var en 4:e plats. Tackar också Klas som trimmat fjädringen mycket bra. Ulf och Lasse klarde eftermiddagens pass galant.
Mvh Ove