Rapporter från Hjuldansen

10 JAN 2011 10:15
Läs om Oves och Ulfs beskrivning av Hjuldansen i Karlsborg tisdag 28/12.
  • Skapad: 10 JAN 2011 10:15

Jag och Ulf stack i väg i tisdags och körde tävling i Karlsborg. Bra väder ca -6. Ett varv på 10 km där tävlingsklasserna körde 2 tim och motion 1,45. Jag hann 7 varv och slutade 2:a i bredd. Ulf körde 4 varv och gjorde en mycket strång insats i hans tävlingsdebut (nästan, ett ggn på 90-talet.) Grattis. Mats var också med men fick utgå efter ett varv.
Mvh Ove
*******************
Tack Ove för en kul resa upp till Karlsborg som började 04.00 med att lasta in en mc och ett 2.5m långt avgasrör hemma hos mig.Ove startade tidigare än mig så jag hade en stund på mig å förbereda mig, bl.a. sätta på siffror vilket jag inte hade (tack Mats som har nästan allt i sin buss). Väl till start var jag rätt så nervös dels för min egen kondition och även att cykeln krånglade på Kortedalas annandagsrace. Körningen gick bra men det var inte det mekaniska som satte gränsen denna gången det var nog jag som kroknade på slutet. Det var en riktigt rolig tävling och resan hem fick jag även nöjet att besöka Tibro bar å kök som antagligen har sveriges största pizza.

////Ulf
Vill även tala om för er som funderar åka med på en tävling. Det är inte så märkvärdigt dom flesta kör för att det är skoj å det är väldigt trevliga grabbar å gubbar å tjejer