Oves rapport från SM Tibro / Kråk

24 AUG 2010 08:50
Näst sista SM-tävlingen avgjordes i söndags på Kråk. Som vanligt nu för tiden blev det en lång dag. Det var 6 timmars körning så den medhavda bensinen på 25 liter räckte inte.
  • Skapad: 24 AUG 2010 08:50

Dagen började med besiktning och koll av extremprov. Tävlingen startade med en lång transport och extremprov. Sedan en kort transport och enduroprov 1.Service lång transport enduroprov 2. Lång transport och crossprov sedan service. Så såg ett varv ut.

Extremen på första varvet gick bra, 5:e plats. Varv 2 gjorde jag en stor groda i en timmerstabbe och kom in med för låg fart och tappade ca 30 sek. Varv 3 fick jag till en bra tid på extremen. 4 förare som inte kört hela serien gästade denna tävling och plaserade sig som 2a, 6a, 7a och 10a. Så motståndet var tuffare en vanligt. Slutade 11a denna dag. Har lite svårt med tempohöjningen som krävs på proven. Annars ganska nöjd med körningen men hade ju hoppats på lite bättre placering. En tävling kvar i Vimmerby i september. Ligger kvar som 8a totalt.

Nu är det Oxjakten till lördag.

Mvh Ove.