Oves rapport från SM Norrahammar

10 MAJ 2010 09:45
Ove Carlsson var och körde SM i Norrahammar lördag 8 maj. Läs hans rapport från tävlingen.
  • Skapad: 10 MAJ 2010 09:45

Åkte RM i lördags. Regn hela dagen. Missade i dumperdäcken på SS2. Förlorade mycket tid. Kö i Redbullberget pga dåligt startnr då jag ej körde första racet, så varv 1 var ingen höjdare resultatmässigt. Jobbade på och tycker att varv 2 och 3 flöt på ganska bra. Man förlorade dock en del på att inte åka dan innan och reka proven som var ganska svåra. Riktigt bra race med transporter på fina skogsstigar. Bra prov för publik och radio sändningar från proven. 4.30 tim i sadeln och en 10 plats blev det denna gång. Nya tag den 29 maj i Borås där nästa SM går.

Mvh Ove.