Oves rapport från SM Enköping

19 AUG 2010 18:51
Då kan vi lägga en mycket hård tävling till handlingarna. Åkte upp vid lunch på fredag. Gjorde ett stopp hos Klas och kollade den nya hojen.
  • Skapad: 19 AUG 2010 18:51

Kom fram vid 18 tiden och gick extremprovet. Blev glatt överaskad att provet var så fint. Lördagen, vaknade till strålande sol. Dysvett innan start. 35 grader och hojåkning hela dagen med tuffa, snabba prov och långa krävande transporter. Tekniskt strul hela dagen och ett innerligt kämpande mot klockan. Tog dock bara prick en gång tack vare far och Tonys pappa som servade oss med bravur. Det tekniska på hojen var att ljuddämparen lossnade (stannade och la den i tröjan) och framlyktan hoppade ur läge i ett stort stalp. Fotpinnen tappade jag på extremprovet på andra varvet.  Tog helt slut i kroppen med krampkänningar hela sista varvet. Det gick bara på vilja på slutet. Mådde illa hela kvällen. Söndagen var jag inte återställd men jobbade med att äta och dricka från tidig morgon. Slutade 10:a och 11:a. Ligger 8:a totalt när 2 tävlingar återstår.

Mvh Ove.