Oves Fimmerstarace

23 NOV 2009 09:06
Var i Töreboda i går och rastade tvåtaktaren för första gången. Vädret var kanon och banan var inte sämre.
  • Skapad: 23 NOV 2009 09:06

Kamperade med Jerry och Joel från Trollhättan. Trevligt sällskap och bra sevice. Åkte i en klass som bestod av senior, junior och bredd. Var inte van med grejorna i början men tyckte det gick bättre efter några varv. Taktiken var att inte tanka men bensinen sinade på näst sista varvet. Klarade att ta mig till service på reserven som tur var. Slutade på 4e plats av 30. (Men va skoj me 300). Det finns rejält med kraft men den kommer sansat. Kamelbacken strulade också. Fick ingen dricka efter varv 2. Det märks på tiderna men man känner inte alltid själv att man slår av på tempot. Mvh Ove.