Östra Skaraborgs Vintercup

22 JAN 2009 21:05
Vintercupen pågår som bäst och intresset är jättestort. Vi har varit ett gäng som kört de två första deltävlingarna.
  • Skapad: 22 JAN 2009 21:05

Ni som är intresserade kan hitta resultat och bilder på vintercupens hemsida (http://www.fmk.st/vc09). På You Tube kan man hitta en massa filmer också.

Ove, Martin, Daniel, Stefan, Jocke, Jörgen och Lasse-KTM var i Falköping den 4 januari. Vi möttes av ett härligt vinterväder med 11 minusgrader och strålande solsken, det var inte allas fingrar som höll med om härligheten i det hela. Det var en fantastisk rolig bana som var 15 km lång och ett väldigt bra arrangemang.

Det kändes som ett skämt när klockan ringde kl. 03.30 den 11 januari när det var dags att stiga upp för att ge sig av till deltävling 2 i Karlsborg. Det var Ove, Martin, Daniel, Stefan, Jocke och Lasse-KTM som körde. Arrangemanget flöt inte på lika bra här så det hela blev försenat så att det började bli mörkt i skogen när vi motionärsgubbs gav oss iväg i andra heatet. Den 9 km långa banan på Hammarnäset var även den väldigt rolig även om meningarna var lite delade om hur stor tjusningen med stenar egentligen är.

Nästa tävling går i Tibro den 2 februari och det är bara att hänga på om det är fler som är sugna även om ni missat de två första deltävlingarna.