Ny tid för 10-Klubbars lördag 16/1

12 JAN 2010 20:31
Vi har flyttat 10-klubbars träningsserien till lördag 16 januari pga att Östra Skaraborgs Vintercup sent aviserade nytt datum för Törebodatävlingen som blev inställd helgen som gick.
  • Skapad: 12 JAN 2010 20:31

Nu blir det lite omplanering så spåret behöver färdigställas före lördag. Några kämpar har varit uppe idag och plogat, skottat, bandat och pilat. Ni som har möjlighet att hjälpa till med spåret i veckan, hör genast av er till Ove.

Ni som kan hjälpa till med att arrangera på lördag och ni som kan hjälpa till och spåra med MC på lördag morgon, anmäl att ni kan på forumet alternativt hör av er till Lasse Gustafsson. Det gäller även er som tidigare anmält att ni kund på söndagen.