Jockes GGN

04 NOV 2009 06:43
Det här blev ju en flopp av format ...
  • Skapad: 04 NOV 2009 06:43

Tycker att jag fick till en bra start och plockade en hel del gubbar i början, men efter 3,5km bromsade jag stopp och hojjen var helt stendöd efter detta. Stog och meckade/kickade i 1,5 timma för att få liv i liket men inget hjälpte.
Fick hjälp av ett gäng mer än glada Skaraborgare ur publiken, de skruvade, skvätte öl och kom med glada kommentarer - det hjälpte inte heller :mrgreen:
Ovan nämnda gäng bjöd senare på grillad korv i skogen, och därefter var det bara att försöka hitta en funktionär för att meddela mitt utträde ur tävlingen. Blev efter en stund upphämtad av en kille på 4-hjuling som körde mig bort till haveriplatsen, och därefter bogserades jag bort till depån. Kom dit ungefär samtidigt som kompisarna gick i mål (efter 3,5 timmar).
Spåret var väldigt torrt och fint det lilla jag körde, men blev ändå ganska uppkört och spårigt på slutet. Flera jag talade med senare sa att kalkstenen aldrig vart så hal som nu, men nästan alla har kört minst ett varv mer än förut .
Japp, det är väl bara att bryta ihop å komma igen nästa år.

/Jocke