Enduro Tröja

13 APR 2015 19:53
Passa på att beställa STMS Enduro klubbtröja!!
  • Skapad: 13 APR 2015 19:53

Enduro_troja

Johan har tagit fram en ny klubbtröja för oss på enduron som vi skall kunna köra med! Samma som crossen fast tvärtom med färgerna :-)
Tröjan kommer att kosta ca 600 kr beroende på hur många som vill ha inkl namn och nummer.
Beställningen görs om en vecka, måndag 20/4. Skicka sms till mig med namn och nummer om du vill ha en, Noll Sju Noll Två-955598.
Träningsvästarna kommer att vara numrerade 50-99 så det kanske är logiskt att välja nått nummer där i mellan.
Det går sedan att göra fler beställningar med men då blir det förmodligen dyrare om man är färre osv.. Man måste beställa minst 15 st åt gången.
Är det någon som vill vara med som sponsor eller känner någon som vill så kontakta Johan.

Noll Sju Noll Fem-773398.

Skribent: Henrik Karlsson