Foto: Henrik Karlsson Ett glatt gäng efter en väl genomförd tävling

12 Timmars Skövde 2014

01 MAJ 2014 00:13
Två lag från STMS njöt av det fina vädret och den fantastiska banan på Klagstorps gård utanför Skövde, 12 timmars enduro stafett med start lördag kväll kl 22 och målgång söndag morgon kl 10. Efter hård fajt och mycket hetsande kunde tillslut ungdomslaget ta hem den interna kampen ganska enkelt.
  • Skapad: 01 MAJ 2014 00:13

Tobbe går ut på ett nytt varv

Lagen som ställde upp var,

Stenungsunds MS Mix med Anders, Ulf, Jörgen, Henrik, Patrik och Sören

Ungdomslaget Youngsters med Philip, Thomas, Daniel, Torbjörn S och Tobias B

Officiellt resultat finns på FMCK Skövdes hemsida här

Patrik

Under lördag eftermiddag gjordes alla förberedelser och det byggdes en fin depå, efter detta hårda arbete blev det till att glassa i solen och grillning. juniorerna var sedan trötta och behövde sova inför den stundanden drabbningen.

Vid starten kl 22 darrade luften och efter att ha stått och väntat i en halvtimme kom äntligen Philip och Henrik som startade för respektive lag iväg, alla kom iväg bra men under de första varven stördes körningen en hel del av kraftigt dammande.

Den snabbe senioren Anders tog under nattens första timmar upp oldboys laget i ledning för en kort stund i den interna kampen, men Youngsters ledda av Thomas och Danne matade på konsekvent snabba varv och tog tillbaka ledningen och kunde sedan hålla den hela vägen, Danne fick sedan riktig feeling under morgontimmarna och körde några riktigt snabba 32 minutersvarv och sken som en sol.

Thomas

Summerat, en riktigt trevlig tävling utan missöden som vi gärna kör igen, och då skall vi ha revanch.....

danne

Tack Eddies Foto för bilderna