Enduro

ÖPPET FÖR MEDLEMMAR

Tisd/Torsd 17-21

Lördag 10-15

Se föreningskalender så det inte är tävling eller annan aktivitet.

Klicka här för mer info

Häng med ett varv på spåret April 2020.

Så här fint är spåret just nu!!

Enduronyheter

2020-04-20
Kolla enduro sektionens startsida, Tobias har kört ett varv med kamera så att alla kan se hur fint spåret är just nu. Vi välkomna alla Enduro och Cross medlemmar att prova endurospåret.

2019-11-15
Enduro spåret stänger i morgon, Lördag 16/11 ca kl 12 för att förbereda för 10 klubbars tidsträning. Detta startar kl 14.00 med ett heat, sedan omstart igen klockan 17.00 för ett heat till i mörkret. Vi har just nu ca 40 anmälda som kommer att köra.

2019-09-17
Vi håller Enduro spåret stängt under v38 då det behöver sätta sig efter lite grävningar och omdragningar, vi hoppas kunna öppna igen så snart det går.

2019-09-08
Tack alla kämpar som körde 10 klubbars träning på en utmanande bana med kåsa karaktär på vissa delar men ändå fullt körbart. Men vi hoppas att alla hade en trevlig dag och att vi ses snart igen.

2019-04-07
Här kommer ett förtydligande hur du skall göra för att köpa ett träningskort enduro för 2019

Christian Andersson This is a mailto link