MX Big Bikes

Uppdaterad 28/4 2021

"MX BIG BIKES” är en förädling av ”Gubbdagiz”. Det är för stora cyklar 125 cc och uppåt. Rolig och kvalitativ träning utlovas!

Vi vänder oss till de som skojkör/gubb-tant kör/börjat sent/nybörjare/återfallare/enduropåsar etc. Inriktningen är förare som håller som högst C-finals fart i VGC, har som högst breddlicens eller klubblicens samt inte tävlar i representationslag. Vi kommer också att fokusera på sammanhållning och den sociala delen som är viktig i crossen.

Söndagar kl 13-16. "Obligatorisk" fika i klubbstugan innan! 8 ggr vårtermin med uppehåll runt midsommar och 9 ggr hösttermin.

Avgift per termin för deltagande vid MX BIG BIKES: Medlem: 1000 kr termin, alt 150 kr/gång. Icke medlem:1500 kr termin, alt 200 kr gång.

Ingen anmälan behövs utan man kommer då det passar "Any given sunday"! Anmäld och klar i kiosken till kl 1230. Facebookgruppen "MX-Big-Bikes" uppdateras löpande!

Välkommna!

Uppdaterad: 17 MAJ 2018 13:07 Skribent: Juha Turunen