Prova på motocross/Enduro

09 JUN 2021 15:58
  • Uppdaterad: 09 JUN 2021 15:58

Söndagen den 15/8 kör vi en dag där alla nyfikan barn och ungdomar mellan 4-13år får chansen att prova på motocross/Enduro. Nedan finner ni en länk där ni anmäler er till den cykel ni anser att era barn ska testa.

Första gruppen kör mellan klockan 10:00-11:30.

Andra gruppen kör mellan klockan 11:30-13:00

Anmälan och samling sker utanför klubbhuset i busskuren 9:45 för första gruppen och 11:15 för den andra gruppen där vi har en genomgång gällande säkerhet och utrustning samt övrig information

Vi har utrustning i de flesta storlekar men har ni egna hjälmar och en stövel som skyddar benet upp till knät så ta gärna med det.

Om Ni inte har egen hjälm så har vi några att låna ut men att Ni tar med egna ”rånarluvor” så att vi tänker på smittorisken.

Det kostar 75,-/barn att prova på motocross, betalning sker med swish eller kort vid anmälan.

Om Ni har möjlighet så besök gärna vår anläggning under lördagar när vi har öppen träning, så Ni får en inblick hur allt ser ut och kolla på andra barn/vuxna när dom tränar.

Stenungsunds Motorsällskap

Skribent: Jenny Nordgren