Nyhetsbrev från crosskolan 27/8 2020

27 AUG 2020 22:35
  • Uppdaterad: 27 AUG 2020 22:35

Veckobrev från crosskolan 26/8 2020

Vi börjar med det vi verkligen försöker få fram utan att för den sakens skull skapa dålig stämning. Vi måste ha ordning på vissa saker för att det ska fungera!

ANMÄLAN STÄNGER 9.15 (vi har egna barn att ta hand om på morgonen). Är man senare än så, ja då får man INTE köra första passet. Är man inte inskriven så gäller inga försäkringar. Vi öppnar anmälan mellan pass 1 och 2 igen för dom som blir sena. ALLA SKA ANMÄLA SIG I KIOSKEN, VARJE SÖNDAG!

Vad händer om man missar tiderna vid tex en tävling? Ja då missar man tävlingen. Vi har förarmöte varje söndag 9.30 i respektive grupps depå. Ledarna kanske går igenom något viktigt som inte får missas. Därför är vi lika hårda från och med nu på crosskolan som vid ett tävlingstillfälle.

Till det positiva! Vi har 2st bra söndagar bakom oss, jag har noterat flera framgångar!! Grupp 1 är nästan tom på förare, vilket visar att det utvecklas hela tiden. Några har vandrat vidare från grupp 2 till 3 och från 3 till 4 också!! Jättekul att se utvecklingen hos barnen.

Grupp 1 kör som vanligt i dungen.

Grupp 2 kör på guldhjälmsbanan

Grupp 3 och 4 samsas på Stora banan.

Viss ändring kan ske på morgonen beroende på hur stora banan ser ut. Kanske kan skicka ut grupp 2 på stora banan.

Guldhjälmarna samlas som vanligt 12.10 på grusplan. Ni som fått hemuppgifter, lämna gärna in dom redan på morgonen så ska jag titta på dom. Ni som ännu inte fått era hemuppgifter kan få dom av mig på morgonen. Kom ihåg att anmäla er i kiosken på morgonen både för crosskolan och guldhjälm.

Prova på verksamheten är tyvärr inställd då vi ansvariga ledare inte har tid att ta det denna vecka. Hoppas att vi kan få löst det till nästa vecka.

Välkomna på Söndag!!

Hälsningar Dennis Åhlman med sin stab!

Skribent: Juha Turunen

Crossektionen